Edycja postow

Homik
Kontakt:

Post autor: Homik »

Post pewnie jest już zastary. zobacz czy w innych ci działa edycja

pzdr Administracja
Awatar użytkownika
KSard
Supersonic PROFI
Kontakt:

Post autor: KSard »

Najciekawsze jest to, że i ja tu nie mogę edytować własnych postów (ani żadnych innych) :D
Paul
Supersonic PROFI

Post autor: Paul »

Kolega z Niemiec (Andy) po wczorajszej rejestracji nie potrafi sie zalogowac. Moze ktos z administratorow sprawdzi gdzie tkwi blad???

Dzieki!!!!

Paul
Mortan
**

Post autor: Mortan »

Moim zdaniem, z racji tego, że forum się rozwija, przybywa coraz więcej użytkowników, coraz więcej postów, nawiązywane są kantakty międzynarodowe. Należało by całkowicie zmienić jego budowę. Obecnie forum założone jest na darmowym serwerze fora.pl, najprostrzy, ale zarazem chyba najgorszy z możliwych sposobów. Odnosze wrażenie, że rozwiązanie to zaczyna coraz bardziej pokazywać swoje złe strony. Mam tu na myśli głównie funkcjonalność, oraz denerwujące reklamy, które, co ostatnio zauważyłem, pojawiają się nawet pod odpowiedziami, jako oddzielne posty. Wygląd jest jak najbardziej wporządku, prosta przejrzysta grafika i o to chodzi.

Proponuje więc, już teraz zrobic to, co w przyszłości będzie niezbędne.

Czyli, wykupienie miejsca na jakimś płatnym serwerze z obługą PHP i MySQL. A następnie zainstalowanie gotowego skryptu phpBB i przeniesienie całej bazy forum na nowy serwer.

Przed chwilą wpadła mi do głowy inna myśl. Czy strona ksard.pl nie jest zainstalowana właśnie na takim płatnym serwerze?! Po szybkości działania oraz braku reklam, domyślam się, że tak :wink: Wówczas tylko jeden krok dzieli nas, do pozbycia się wszelkich niedogodności, które przynosi fora.pl i przeniesiania forum własnie na serwer ksarda, pod nowym adresem: http://www.ksard.pl/forum ...BRZMI NIEŹLE!
Awatar użytkownika
KSard
Supersonic PROFI
Kontakt:

Witam

Od dawna mam świadomość jakie niedogodności niesie za sobą darmowe forum. Czytając regulamin FORA.PL dowiedziałem się, że skopiowanie bazy jest niemożliwe!

Czy chcemy zaczynać znowu wszystko od początku? A więc, musimy to ciągnąc dalej :wink:
Mortan
**

Post autor: Mortan »

Jeżeli tylko w tym jest problem, to zobacz http://baza-fora.pl/

Koszt to około 30zł, myślę że do przełknięcia :wink:

Osobiście mogę się dołożyć.
Awatar użytkownika
KSard
Supersonic PROFI
Kontakt:

Myślę, że w tek kwestii powinni wypowiedziec się członkowie Niebolotów, a zwłaszcza założyciel forum - kolega HOMIK.
Awatar użytkownika
Kacper
Supersonic PROFI

Post autor: Kacper »

Witam!

Jestem za przeniesieniem forum. Jeśli będzie trzeba to oczywiście będę współfinansował.

O dziwo od jakiegoś czasu na tym forum żadne reklamy mi się nie pokazują mimo że nie zmieniałam programu do blokowania reklam :D
Awatar użytkownika
robercik
Supersonic PROFI
Kontakt:

Post autor: robercik »

Cześć

Mam pytanie dotyczące edycji postów.

Co zrobić aby po edycji post był widoczny na pomarańczowo, czyli jakby był nowy :?: .

Ilekroć edytuję posty to nikt tego nie widzi i jak sądzę dlatego inni też czasem wolą napisać post pod postem żeby był widoczny.

Wiem że coś można zrobić bo ostatnio jak Ksard zrobił edycję była elegancko widoczna że jest coś nowego.

pzdr
ODPOWIEDZ