Edycja postow
Moim zdaniem, z racji tego, że forum się rozwija, przybywa coraz więcej użytkowników, coraz więcej postów, nawiązywane są kantakty międzynarodowe. Należało by całkowicie zmienić jego budowę. Obecnie forum założone jest na darmowym serwerze fora.pl, najprostrzy, ale zarazem chyba najgorszy z możliwych sposobów. Odnosze wrażenie, że rozwiązanie to zaczyna coraz bardziej pokazywać swoje złe strony. Mam tu na myśli głównie funkcjonalność, oraz denerwujące reklamy, które, co ostatnio zauważyłem, pojawiają się nawet pod odpowiedziami, jako oddzielne posty. Wygląd jest jak najbardziej wporządku, prosta przejrzysta grafika i o to chodzi.
Proponuje więc, już teraz zrobic to, co w przyszłości będzie niezbędne.
Czyli, wykupienie miejsca na jakimś płatnym serwerze z obługą PHP i MySQL. A następnie zainstalowanie gotowego skryptu phpBB i przeniesienie całej bazy forum na nowy serwer.
Przed chwilą wpadła mi do głowy inna myśl. Czy strona ksard.pl nie jest zainstalowana właśnie na takim płatnym serwerze?! Po szybkości działania oraz braku reklam, domyślam się, że tak
Wówczas tylko jeden krok dzieli nas, do pozbycia się wszelkich niedogodności, które przynosi fora.pl i przeniesiania forum własnie na serwer ksarda, pod nowym adresem: http://www.ksard.pl/forum ...BRZMI NIEŹLE!
Proponuje więc, już teraz zrobic to, co w przyszłości będzie niezbędne.
Czyli, wykupienie miejsca na jakimś płatnym serwerze z obługą PHP i MySQL. A następnie zainstalowanie gotowego skryptu phpBB i przeniesienie całej bazy forum na nowy serwer.
Przed chwilą wpadła mi do głowy inna myśl. Czy strona ksard.pl nie jest zainstalowana właśnie na takim płatnym serwerze?! Po szybkości działania oraz braku reklam, domyślam się, że tak
Jeżeli tylko w tym jest problem, to zobacz http://baza-fora.pl/
Koszt to około 30zł, myślę że do przełknięcia
Osobiście mogę się dołożyć.
Koszt to około 30zł, myślę że do przełknięcia
Osobiście mogę się dołożyć.
- robercik
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Cześć
Mam pytanie dotyczące edycji postów.
Co zrobić aby po edycji post był widoczny na pomarańczowo, czyli jakby był nowy
.
Ilekroć edytuję posty to nikt tego nie widzi i jak sądzę dlatego inni też czasem wolą napisać post pod postem żeby był widoczny.
Wiem że coś można zrobić bo ostatnio jak Ksard zrobił edycję była elegancko widoczna że jest coś nowego.
pzdr
Mam pytanie dotyczące edycji postów.
Co zrobić aby po edycji post był widoczny na pomarańczowo, czyli jakby był nowy
Ilekroć edytuję posty to nikt tego nie widzi i jak sądzę dlatego inni też czasem wolą napisać post pod postem żeby był widoczny.
Wiem że coś można zrobić bo ostatnio jak Ksard zrobił edycję była elegancko widoczna że jest coś nowego.
pzdr