Rakieta PATRIOT 1 relacja z budowy
Rakieta PATRIOT 1 relacja z budowy
Witam w miedzy czasie korzystajac z chwili wolnej miedzy prawidłowym uzyskaniem paliwa karmelkowego rozpocząłem budowe rakiety PATRIOT 1 wiec po krótce kadłub standartowy tuba tekturowa fi 100 mm + laminat szklany głowica toczona ze styroduru laminowany oczywiscie stateczniki sklejka 3 mm laminowana tym samym włóknem szklanym długość kadłuba wraz z głowicą 162 cm waga pewnie przekroczy 3 kg dokładnie jeszcze nie wiadomo wyjdzie w praniu niebawem fotki z budowy postanowiłem jak szalec to na maxa
No własnie
No własnie tez nad tym sie juz zastanawiałem raczej karmelek nie bedzie wchodził w gre nie poradzi sobie chyba raczej skorzystam z jakiegos gotowego silnika bo sam z KNOSALEM lub z ANAPALEM nie bede eksperymentował te paliwa jezeli sa dobrze zrobione i dobrze wykorzystane maja niesamowitego kopa ale nie bede narazie ryzykował
pod koniec tygodnia wstawie foty z procesu budowy sorki narazie wieczny brak czasu Pozdrowionka dla braci rakietomaniaków
pod koniec tygodnia wstawie foty z procesu budowy sorki narazie wieczny brak czasu Pozdrowionka dla braci rakietomaniaków
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
O i tu
O i tu własnie sprawdziło sie do czego własnie jest forum dzieki jaskiniowcu za porade całkiem mozliwe ze karmel moze sobie poradzic z tego co moge jeszcze powiedziec to waga rakiety jest podana tak plus minus dokladne fotki i pomiary wagi beda juz w sobotke moze okazac sie ze to mniej niz 3 kg
Witam
Prace nad budowa modelu posuwaja sie na przód mam prosbe czy moze mnie ktos oswiecic jak na forum wkleja sie jakiekolwiek fotki ? chce wstawic kilka fotek modelu ale jakos nie chca sie dac wstawic prosze o informacje dzieki