Tutaj możemy sie przywitać

Jesteś nowy? - przedstaw się...
Gość

Post autor: Gość »

Witam, jestem jeszcze raczej mało doświadczony, o rakietach czytam od jakiegoś miesiąca, od wczoraj dopiero na tym forum, przywiało mnie tu z forumpirotechniczne.pl. Jestem w trakcie budowy mojej pierwszej rakiety, mam nadzieję że niedługo będę mógł zaprezentowac ten model ; )

Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

No to czekamy na ten start rakiety, oby poszła pięknie.

I oczywiście witam :)
Gość

Witam , jestem nowy na forum i mam wiele pytań , na które znajduje odpowiedzi lecz nie zawsze , od niedawna interesuję się rakietami , mam nadzieję że ktoś mi z czasem odpowie , jak zrobić to i tamto

Pozdrawiam Vgen
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Może nie do końca odpowie, ale pomóc - pomoże. Póki co czytaj i staraj się zrozumieć.
Gość

Witam,

Na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale w związku z konkursem gimnazjalnym z chemii w którym brałem udział nie miałem nawet czasu się na nim przywitać. No ale teraz skoro go wygrałem stwierdziłem że to nieładnie z mojej strony i postanowiłem to nadrobić :D Rakietnictwem zajmuje się dopiero od roku i budowałem tylko mniejsze rakiety - największa miałą ok.60cm, bardzo chętnie więc skorzystam z doświadczenia profi rakietników :D
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

A my chętnie skorzystamy z Twojego doświadczenia. Każdy ma jakieś...
Grafit_alpha3
Teoretyk

Post autor: Grafit_alpha3 »

Witam wszystkich serdecznie

Mam na imię Łukasz, mam 22 lata, reprezentuję mazowsze. Studiuję Inżynierię Materiałową na Politechnice Warszawskiej. Rakietami zajmuję się od dziecka, oczywiście zaczynałem od karmelki i silników z papieru. Żaden nie poleciał zawsze wysadzało albo dzyszę albo zatyczkę.

W wakacje dwa lata temu brat zawiatał na forum pirotechnika.one i stare pasje wróciły. Nie mam wiele czasu, a kasy jeszcze mniej ale że nie mam dziewczyny to sprawy idą powoli do przodu :)
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

No to witam i życzę udanych startów i kupy dziewczyn odpalających lont.
mateuszw106
Kontakt:

Post autor: mateuszw106 »

Witam

Jestem początkującym modelarzem jestem z Pomorza. Na razie tak jak chyba każdy z Was zacząłem od karmelka. Czytałem dużo na temat rakiet modelarskich i pomyślałem czemu nie :D

No i to chyba na tyle
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Krótko, konkretnie i na temat :) Witam!
ODPOWIEDZ