KMZty po raz kolejny
-
Paul
- Supersonic PROFI
Witam,
mamy male problemy z tymi KMZ-tami !!!!! Otoz w poniedzialek mialo wyjsc zamowienie na 100sztuk i....... cena sie zmienila z 2,38 Euro/szt na 3,69 Euro/szt. http://www.spoerle.de/
Jest to i tak jeszcze taniej niz ma Conrad, ale paru chlopakow odmowilo zakupu. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? W tej chwili szukamy innego dostawce, ale nie wiem czy cos znajdziemy.
Paul
mamy male problemy z tymi KMZ-tami !!!!! Otoz w poniedzialek mialo wyjsc zamowienie na 100sztuk i....... cena sie zmienila z 2,38 Euro/szt na 3,69 Euro/szt. http://www.spoerle.de/
Jest to i tak jeszcze taniej niz ma Conrad, ale paru chlopakow odmowilo zakupu. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? W tej chwili szukamy innego dostawce, ale nie wiem czy cos znajdziemy.
Paul
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
-
Paul
- Supersonic PROFI
Witam,
Panowie, wszystko bedzie dobrze!!! Znalazl sie ktos, kto mial dobre kontakty z ta firma i po rozmowie telefonicznej zostalo uzgodnione, ze otrzymamy nasze KMZ-ty po starej cenie.
To byla ta dobra wiadomosc!!!!
Ta zla wiadomosc jest, ze KMZ-ty beda w sprzedazy tylko do konca 2009. Pozniej zostana wycofane z programu.
Pozdrawiam
Paul
Panowie, wszystko bedzie dobrze!!! Znalazl sie ktos, kto mial dobre kontakty z ta firma i po rozmowie telefonicznej zostalo uzgodnione, ze otrzymamy nasze KMZ-ty po starej cenie.
To byla ta dobra wiadomosc!!!!
Ta zla wiadomosc jest, ze KMZ-ty beda w sprzedazy tylko do konca 2009. Pozniej zostana wycofane z programu.
Pozdrawiam
Paul
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
-
Paul
- Supersonic PROFI
Czy KMZ 10 to tego nie wiem, ale KMZ 51 tylko do konca roku. To znaczy w sprzedazy beda jeszcze ewentualnie zapasy magazynowe, ale produkcja bedzie wstrzymana. Mozna sie domyslic, co bedzie sie dzialo z cena!!!!
To jest ta wiadomosc z niemieckiego forum:
Eine WICHTIGE Information habe ich auch noch bekommen: Der KMZ51 ist zum Ende des Jahres aufgekündigt und wird anscheinend nicht mehr produziert.
Paul
To jest ta wiadomosc z niemieckiego forum:
Eine WICHTIGE Information habe ich auch noch bekommen: Der KMZ51 ist zum Ende des Jahres aufgekündigt und wird anscheinend nicht mehr produziert.
Paul
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
Tragedii nie ma, na KMZ10 też to działa. Jednak wysoka czułość i wewnętrzny obwód resetu w KMZ51 są nie do pogardzenia. A swoją drogą dziwne...zakończą produkcję i nie będzie alternetywy? Spotykam mnóstwo innych czujników, ale prawie wszystkie są oparte na efekcie Halla. Jak na Nasze potrzeby są po prostu za mało czułe.
-
Paul
- Supersonic PROFI
Tak to wlasnie wyglada, my modelarze jestesmy zbyt mala grupa by sie ta produkcja oplacala. Widocznie zapotrzebowanie z przemyslu jest zbyt male dlatego sie nie oplaca.
Ja np. tez szukalem RDF 15N05 Mos Fet oraz TCA 965. Zostaly wycofane z produkcji a te "resztki" sa nie do zaplacenia!!!! Z pewnoscia jest jakas alternatywa, ale ta nie pasuje mi na moje plytki ktore leza gotowe w szufladzie. Tak wiec mysle, ze KMZ-ty gdzies za rok beda mialy calkiem inna cene
Paul
Ja np. tez szukalem RDF 15N05 Mos Fet oraz TCA 965. Zostaly wycofane z produkcji a te "resztki" sa nie do zaplacenia!!!! Z pewnoscia jest jakas alternatywa, ale ta nie pasuje mi na moje plytki ktore leza gotowe w szufladzie. Tak wiec mysle, ze KMZ-ty gdzies za rok beda mialy calkiem inna cene
Paul
-
milimetr65
- Podniebny Filmowiec