RoXaN - robimy METEORA 2H 07
meteor 2k nr08 , 09, 10
Witaj. pomóc w znalezieniu dobrego zdjęcia na meteor rakietowe meteor 2k. pilnie potrzebne do zbudowania dobrej kopii
метео&
I nie raketomodelizmom sportowego! tam pierwsze modele stoisko! że jest w odpowiedniej skali, symulacja zewnętrznych elementów, prawidłowe koloru, opanowanie produkcji. i dokumentacji szczegółowe rysunek, plus dobre zdjęcia prototypu! Jeśli ktoś może pomóc proszę o zdjęcia!
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
No mam ich trochę_
wszak to nasza jedyna rakieta kosmiczna. A to zaszczyt mieć jakiś udział w jej rekonstrukcji (chociażby model), tak więc służę pomocą.
Żeby było szybciej - u KSADRa dużo jest, niedawno znalazłem. Są tam zdjęcia Meteora 1, 2, 2K, 2J, 3. link:
http://www.ksard.pl/index.php?option=co ... 37&lang=pl
Wysłałem też dla Valery na maila fotkę z krótkim opisem technicznym. Mam nadzieję że się wam przyda.
I polecam się na przyszłość_
Żeby było szybciej - u KSADRa dużo jest, niedawno znalazłem. Są tam zdjęcia Meteora 1, 2, 2K, 2J, 3. link:
http://www.ksard.pl/index.php?option=co ... 37&lang=pl
Wysłałem też dla Valery na maila fotkę z krótkim opisem technicznym. Mam nadzieję że się wam przyda.
I polecam się na przyszłość_
Witam!
W końcu coś pchnołem do przodu -nie jest to perfekcja Paula
ale z różnych powodów musi już tak być.Na fotce kolejne fazy nanoszenia farby.
Jako "polerowana stal" robi tutaj goły chrom w sprayu.Bez pokrycia to normalnie TRAGEDIA, nie można tego dotykać bo się palcuje.Czubek "stal kadmowana" chrom pokryty lakierem bezbarwnym.
Z powodu delikatności strzałka nie została namalowana na głowicy tylko na papierze po czym wycięta i przyklejona.
Tak toto wygląda
pzdr.
W końcu coś pchnołem do przodu -nie jest to perfekcja Paula
Jako "polerowana stal" robi tutaj goły chrom w sprayu.Bez pokrycia to normalnie TRAGEDIA, nie można tego dotykać bo się palcuje.Czubek "stal kadmowana" chrom pokryty lakierem bezbarwnym.
Z powodu delikatności strzałka nie została namalowana na głowicy tylko na papierze po czym wycięta i przyklejona.
Tak toto wygląda
pzdr.
Ostatnio zmieniony środa, 4 gru 2024, 01:11 przez malyro, łącznie zmieniany 1 raz.
метео&
i nie pics szczegółów? być antyrakietowej w muzeum? lub miejsc, które jeszcze coś innego?