Wlasnie chcialem cos powiedziec na temat kolorystyki tego modelu, ale mnie ubiegles Kolor zielony dla rakiety Ja bym tam wybral troche inna farbe, albo przynajmniej cos pokombinowal z innymi farbami , ale na temat gustu nie bedziemy sie sprzeczac
Co do modelu, to bardzo ladnie wykonany, szkoda by bylo by zaginal... w trawie. Cieszy tendencja do budowania rakiet lekkich i aerodynamicznie ladnie wykonczonych - tak trzymac
Model jest niewielki, więc nawet gdyby diodami kolorowymi błyskał to w 10-centymetrowej trawie będzie prawie niewioczny, niemniej dla mnie rzuca się bardziej w oczy niż czerwony, żółty czy niebieski. Jaskrawo-zielony po prosty "wali po gałach", a reszta to raczej kwestia oświetlenia nie koloru.
W odnajdowaniu modelu najbardziej liczę na spadochron który nie dość że może powiewać na wietrze to jest koloru jaskrawo-pomarańczowego.
Napis na rakiecie jest malowany z szablonu. Naklejka przy tak małym modelu odpada ze względu na sporą grubość folii. Szablony wycina mi znajomy z agencji reklamowej. Ja nie miałbym cierpliwości do dłubania w szablonie gdzie wysokość liter to 15 mm. A i wzrok już nie ten i szybko się męczy