Paul
Gdyby ktoś z kolegów z Niemiec rozpoznał swoją rakietę to mogę przesłać fragmenty filmu w jakości DV lub po prostu w lepszej jakości. Ten materiał dość mocno ścisnąłem (w DV było ponad 5GB). A wszystkie nieudane nagrania po prostu ocenzurowałem hehe
Pozdr
RJD 2009
-
- Supersonic PROFI
Na stronie szwajcarskiej http://www.argoshpr.ch/gallery2/main.ph ... &g2_page=1 ukazalo sie mnostwo zdjec ze spotkania RJD 2009 w Rote Jahne. Kto ma ochote je sobie poogladac, to bardzo zapraszam. Moze te zdjecia wzbudza apetyt na nastepny rok - RJD 2010
Paul
Paul
Hallo Leute,
am 12. und 13. September 2009 veranstaliten wir auf der Roten Jahne
unseren etwas kleineren Flugtag: RJD-Reloaded 09.
Der Flugtag ist wieder für alle Flieger offen und erfordert keine Anmeldung oder Startgebühr.
Alle Interessenten sind wie immer herzlich willkommen !
Viele Grüsse, Andreas
...................................................................................................
Hallo koledzy,
W dniach 12 oraz 13. wrzesnia 2009 organizujemy znowu w miejscowosci Rote Jahne nasza coroczna troche mniejsza impreze: RJD-Reloaded 09.
Ta impreza jest otwarta dla wszystkich i nie wymaga zadnego zameldowania oraz oplat startowych.
Wszyscy zainteresowani sa jak zawsze bardzo mile widziani
Pozdrawiam
Andreas
am 12. und 13. September 2009 veranstaliten wir auf der Roten Jahne
unseren etwas kleineren Flugtag: RJD-Reloaded 09.
Der Flugtag ist wieder für alle Flieger offen und erfordert keine Anmeldung oder Startgebühr.
Alle Interessenten sind wie immer herzlich willkommen !
Viele Grüsse, Andreas
...................................................................................................
Hallo koledzy,
W dniach 12 oraz 13. wrzesnia 2009 organizujemy znowu w miejscowosci Rote Jahne nasza coroczna troche mniejsza impreze: RJD-Reloaded 09.
Ta impreza jest otwarta dla wszystkich i nie wymaga zadnego zameldowania oraz oplat startowych.
Wszyscy zainteresowani sa jak zawsze bardzo mile widziani
Pozdrawiam
Andreas