Tutaj możemy sie przywitać

Jesteś nowy? - przedstaw się...
Paweł

Post autor: Paweł »

Witam nowego rakieciarza i życzę sukcesów :D
Copernicus
**
Kontakt:

Post autor: Copernicus »

Witam,

nie latam rakietami (jeszcze), ale bywam na wysokości blisko 29 tys metrów conajmniej dwa razy do roku..:wink:

Zabrzmiało intrygująco, ale to prawda. Balony, które wraz z ładunkiem wysyłam docierają tak wysoko, a ładunek wraca szczęśliwie na ziemię.

Służę pomocą w zakresie śledzenia i poszukiwań ładunków swobodnie opadających na ziemię. Działam w ramach zespołu, który powołałem do życia 5 lat temu (Copernicus Project).

pozdrawiam,

Maciej
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

Witam. Gratulacje za osiągnięcia. To czym się zajmujesz, na pewno przyda się też w rakietach.

P.S. ciekawe, czy dożyję czasu, gdy jakaś "nasza" rakieta sięgnie tyle, co balony...
Awatar użytkownika
KSard
Supersonic PROFI
Kontakt:

Post autor: KSard »

Witaj Maćku - cieszę się, ze możemy gościć na naszym forum tak znamienitego fachowca. Liczymy oczywiście na pomoc i fachowe informacje.

Pozdrowienia dla całego Zespołu Copernicus Project.
Gość

Post autor: Gość »

Witam wszystkich.

Nie pamiętam z jakie strony tu trafiłem :wink:

Jestem nowy w tym temacie, ale gdy zobaczyłem filmiki ze startami rakiet strasznie mnie to zainteresowało i postanowiłem sam coś stworzyć...

Mam nadzieje, że mi sie uda.
Paweł

Post autor: Paweł »

Witam

"Mam nadzieje, że mi sie uda."

Najważniejsze są chęci, reszta to już szczegół. Życzę powodzenia przy realizacji własnych projektów.
Gość

Witam!

Rakietnictwem interesuję się od niedawna, bo od jakiegoś miesiąca. Wcześniej mnie to nie pociągało. Zajmowłem się około 5lat pirotechniką widowiskową, wszelkego rodzaju fajerwerki, figasy itp. a także MW. Do zabawy w rakietnictwo zainspirowały mnie filmy ze statów amatorskich rakiet a także te kręcone z ich ' ;] W przyszłości, jeśli dobrze pujdzie zamierzam nakręcić właśnie taki film i latać na coraz większe wysokości.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

No to Alleluja i do przodu!

Witamy
Gość

Witam.

Na razie wiem o rakietach bardzo mało ale mam nadzieję, że dowiem się czegoś o nich na tym forum. :)
Awatar użytkownika
PINOT
PROFI

Post autor: PINOT »

Witamy. Póki co miałeś przyciężkawe wejście, ale mam nadzieję, że to był wypadek i dalej będzie już tylko lepiej. Powodzenia!
ODPOWIEDZ