Troche szczegolow, komentarze mile widziane.
Rura kartonowa 54mm.
Glowica z PVC, reczna robota, troche ciezka ale pancerna

Zdecydowalem sie narazie na single deployment z silnika ze wzgledu na prostote rozwiazania.
Spadochron nylonowy 18", posiadam Nomex (fire blanket) i mysle go uzyc skoro juz jest na stanie.
Zastanawiam sie nad olinowaniem, mam linke levlarowa bodajrze 0.5mm (wytrzymalosci nie pamietam) oraz kevlar o wytrzymalosci do 100kg i zastanawialem sie czego uzyc? Czy zastosowac rowniez tasme do tego zestawu? czy na sztywno bedzie ok?
Mam dwa silniki, ktore chce wyprobowac:
- Cesaroni WHITE - F32-12A
- Cesaroni WHITE THUNDER - F59-12A
Posiadam zestaw Cesaroni Pro-29 wiec za sinikiem beda dwa 'spacer'y' w 'case', ktory moze pomiescic 4 ziarna - przepraszam za angielszczyzne ale po 13 latach za granica ciezko mi sie czasem wyslowic...
Wszystkie parametry chce zarejestrowac arecorderem, gdyz jestem szczesliwym posiadaczem 2-och sztuk

Oryginalnie rakieta miala ladowac na dwoch spadochronach dlatego glowny w chwili obecnej jest w dolnej czesci rakiety.
W kolejnych jej wersjach jest plan aby na dole byla pilotka na dole, a na gorze spadochron glowny.
Stateczniki z balsy oklejone papierem z drukarki (nie wiem dlaczego tak je zrobilem zamiast okleic tkanina i epoxy...) ale praktycznie gotowe.
Jak cos pominalem dajcie znac. Zdjecia dodam na dniach.
Pozdrawiam i zycze wysokich lotow!