Festiwal Meteor 2011 Toruń
Festiwal Meteor 2011 Toruń
Witam,
W terminie: 24-25 wrzesień 2011r odbędzie się spotkanie festiwal rakietowy FM 2011.
Miejsce spotkania: Toruń - poligon wojskowy, teren zamknięty.
Planujemy około 40 startów różnych modeli rakiet, oraz pierwszy turniej rakietowy.
Spotkanie ma charakter otwarty z ograniczeniami.
Ze względu na zamknięty obszar poligonu wejście na teren wojskowy odbywa się po zewidencjonowaniu uczestników.
Wszyscy zainteresowani spotkaniem proszeni są o kontakt ze mną poprzez wiadomość PW.
Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest:
1. Podanie n/w danych:
- Imię i Nazwisko;
- Adres zamieszkania;
- Telefon i mail;
- Nr rejestracyjny samochodu ( brak - oznacza marsz piechotą od granicy poligonu do miejsca zlotu );
- Data uczestnictwa ( jeżeli nie jest to cały dwudniowy zlot )
2. Wpłata cegiełki na rzecz PTR - 10 zł
Uczestnicy spoza PTR nie będą mogli wykonywać startów swoimi modelami ( choć mogą zdarzyć się wyjątki - tj. po przedstawieniu tu na forum dokumentacji wykonanego modelu, wyliczeń - jednak start może się odbyć tylko na silnikach używanych i sprawdzonych w PTR - żadnych samoróbek).
Dla uczestników spotkania przewidziane są pamiątki.
Wyżywienie uczestników we własnym zakresie, organizator nie zapewnia jedzenia.
Termin nadsyłania zgłoszeń - 10 wrzesień 2011r.
W terminie: 24-25 wrzesień 2011r odbędzie się spotkanie festiwal rakietowy FM 2011.
Miejsce spotkania: Toruń - poligon wojskowy, teren zamknięty.
Planujemy około 40 startów różnych modeli rakiet, oraz pierwszy turniej rakietowy.
Spotkanie ma charakter otwarty z ograniczeniami.
Ze względu na zamknięty obszar poligonu wejście na teren wojskowy odbywa się po zewidencjonowaniu uczestników.
Wszyscy zainteresowani spotkaniem proszeni są o kontakt ze mną poprzez wiadomość PW.
Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest:
1. Podanie n/w danych:
- Imię i Nazwisko;
- Adres zamieszkania;
- Telefon i mail;
- Nr rejestracyjny samochodu ( brak - oznacza marsz piechotą od granicy poligonu do miejsca zlotu );
- Data uczestnictwa ( jeżeli nie jest to cały dwudniowy zlot )
2. Wpłata cegiełki na rzecz PTR - 10 zł
Uczestnicy spoza PTR nie będą mogli wykonywać startów swoimi modelami ( choć mogą zdarzyć się wyjątki - tj. po przedstawieniu tu na forum dokumentacji wykonanego modelu, wyliczeń - jednak start może się odbyć tylko na silnikach używanych i sprawdzonych w PTR - żadnych samoróbek).
Dla uczestników spotkania przewidziane są pamiątki.
Wyżywienie uczestników we własnym zakresie, organizator nie zapewnia jedzenia.
Termin nadsyłania zgłoszeń - 10 wrzesień 2011r.
Free Your Mind
Re: Festiwal Meteor 2011 Toruń
Witam,
Najtańszy nocleg jaki udało się znaleźć w Toruniu to fort IV i ceny wyglądają jak poniżej:
Najtańszy nocleg jaki udało się znaleźć w Toruniu to fort IV i ceny wyglądają jak poniżej:
- Noclegi: średnio 30zł/osoba – różne pokoje z pościelą lub własnym śpiworem /taniej/, z łazienką /drożej/ - 42zł.
- Posiłki: średnio 13zł/szt .
Free Your Mind
Witam
Rozumiem, że jest Pan zainteresowany. Proszę podać na jakim silniku będzie latał Pański model.
Rozumiem, że jest Pan zainteresowany. Proszę podać na jakim silniku będzie latał Pański model.
Free Your Mind
Witam,
Silniki o podobnych parametrach będzie miał ze sobą Piotr Sornowski, gdyby potrzeba było kupić.
Prosiłbym jednak wysłać do mnie zgłoszenie wg informacji na początku wątku.
Silniki o podobnych parametrach będzie miał ze sobą Piotr Sornowski, gdyby potrzeba było kupić.
Prosiłbym jednak wysłać do mnie zgłoszenie wg informacji na początku wątku.
Free Your Mind
W dniu dzisiejszym wysłana została broszura informacyjna na temat FM 2011.
Proszę wszystkich zainteresowanych o sprawdzenie poczty podanej w zgłoszeniu ( informacja została wysłana tylko do osób od których uzyskałem adres mail ).
Jeżeli ktoś nie podał adresu proszę o uzupełnienie lub/i kontakt ze mną.
W razie wątpliwości służę pomocą.
Proszę wszystkich zainteresowanych o sprawdzenie poczty podanej w zgłoszeniu ( informacja została wysłana tylko do osób od których uzyskałem adres mail ).
Jeżeli ktoś nie podał adresu proszę o uzupełnienie lub/i kontakt ze mną.
W razie wątpliwości służę pomocą.
Free Your Mind
Kacper jesteś sławny! Przy najbliższej okazji muszę zabrać autograf 
Rozmawialiśmy już o zgłoszeniach między 4 - 6 września w tym wątku. Artykuł należy potraktować informacyjnie, jako ciekawostkę opisującą zdarzenia w Toruniu.trefl pisze: ........
W mmtoruń 19 września pojawiła się informacja:
http://www.mmtorun.pl/artykul/piknik-ra ... 21914.html
ale rozumiem, że tylko jako ciekawostka a nie zaproszenie, bo widzowie nie mogą przyjechać skoro nie zgłosili się przed 10.09?
Osoby którym zależało wysłały zgłoszenia wcześniej, ale byli też spóźnialscy.
Dnia 20-tego września jest notka mówiąca, o wysłaniu broszury organizacyjnej do wszystkich zainteresowanych udziałem.
Informacyjnie podam, że spodziewamy się ponad 60 osób.
Free Your Mind
Rozumiem. Pytam, bo przegapiłem termin festiwalu
, jakoś ostatnio nie było na nic czasu więc i forum trochę odpuściłem. Mogłem przyjechać na niedzielę ale nie wiedziałem czy bez zgłoszenia jest po co jechać. No cóż... pozostaje mi podziwianie waszych zdjęć i filmów i czekanie na przyszły rok... 
a wracając do tematu:
prosiłym jeżeli ktoś ma o wstawienie startów wołchowa, rtp3 rtp4 oraz meteora piotra, chiałvym po prostu jeszcze raz przeanalizwoać ich lot.
prosiłym jeżeli ktoś ma o wstawienie startów wołchowa, rtp3 rtp4 oraz meteora piotra, chiałvym po prostu jeszcze raz przeanalizwoać ich lot.