inne hobby
Re: inne hobby
14. Lat chodze co prawda do 1 klasy w muzyku ale chodze i skończyłem już 6 letni cykl w I stopniu .. 
Wędkarstwo, modelarstwo, pirotechnika
W zależności od pogody i pory roku: poza oczywiście rakietami, astronomia na zbudowanym własnoręcznie sprzęcie, poszukiwania wykrywaczem metali na zbudowanym własnoręcznie sprzęcie, trochę elektronika i wszystko co ciekawe - ogónie nauka.

Zrobię szybki wykop...
Ksardzie czy masz może jakieś zdjęcia Jowisza (tak pięknie na niebie błyszczy) - bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda to w Twoim urządzeniu. Wieczory z tak mroźnym powietrzem - to musi być widok.
Czy zasadzasz się może na tą przelatującą asteroidę? Podzielisz się swoimi obserwacjami?
Pozdrawiam
Ksardzie czy masz może jakieś zdjęcia Jowisza (tak pięknie na niebie błyszczy) - bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda to w Twoim urządzeniu. Wieczory z tak mroźnym powietrzem - to musi być widok.
Czy zasadzasz się może na tą przelatującą asteroidę? Podzielisz się swoimi obserwacjami?
Pozdrawiam
- KSard
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Witam
Ostatni mam bardzo mało czasu na swoje hobby. Jowisza jeszcze nie miałem okazji oglądać przez mój teleskop.
Ale inni miłośnicy nie śpią i obserwują.
Teraz takie fotki się robi !

Ostatni mam bardzo mało czasu na swoje hobby. Jowisza jeszcze nie miałem okazji oglądać przez mój teleskop.
Ale inni miłośnicy nie śpią i obserwują.
Teraz takie fotki się robi !

Najbardziej spektakularna animacja, jaką do tej pory widziałem. Popisał się tym członek czeskiego forum o nickubafan, prywatnieMilan, który nas najczęściej gości na spotkaniach astro. Ganimedes i Io w rolach głównych.
Ujęcie z dnia 31.10. w godz. 19:18 - 19:37. Newton 10" F/4,7 + DMK 21/618
pozdrawiam KSard - www.facebook.com/ksardpl : www.ksardrakiety.cba.pl
"Ci, którzy skłonni są zrezygnować choćby z części prawa do wolności aby uzyskać w zamian trochę tymczasowego bezpieczeństwa, nie zasługują ani na wolność, ani bezpieczeństwo "- Ben Franklin
"Ci, którzy skłonni są zrezygnować choćby z części prawa do wolności aby uzyskać w zamian trochę tymczasowego bezpieczeństwa, nie zasługują ani na wolność, ani bezpieczeństwo "- Ben Franklin