LEMON
- robercik
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Re: LEMON
Cześć
Chociaż jak widzę LEMON przestała istnieć z powodu przyziemienia to jednak "pierwsze koty za płoty"
.
Projekt wykonany i wystrzelony - proszę o gwiazdki dla julianza.
Czekamy na film, wnioski no i kolejne wcielenie Twojej rakiety, może tym razem LIME
pzdr
Chociaż jak widzę LEMON przestała istnieć z powodu przyziemienia to jednak "pierwsze koty za płoty"
Projekt wykonany i wystrzelony - proszę o gwiazdki dla julianza.
Czekamy na film, wnioski no i kolejne wcielenie Twojej rakiety, może tym razem LIME
pzdr
- robercik
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Cześć
Z tymi kotami pewnie się pomyliłem - pomyślałem po prostu że to Twoja pierwsza rakieta
To chyba z powodu Twojego młodego wieku. Jeśli były jakieś rakietki wcześniej możesz śmiało się pochwalić.
pzdr
Z tymi kotami pewnie się pomyliłem - pomyślałem po prostu że to Twoja pierwsza rakieta
To chyba z powodu Twojego młodego wieku. Jeśli były jakieś rakietki wcześniej możesz śmiało się pochwalić.
pzdr
Oczywiście, że były, a co do młodego wieku, przyzwyczaiłem się
Mimo wszystko nie lubię traktowania z góry
Było kilkanaście prób silników, część nawet poleciało, jednak nie były to żadne niesamowite konstrukcje (zwykły karmelek 60/40). A co do LIME to będzie już dwustopniowa (niedługo zamieszczę plany). Około 2 miesięcy temu ulotniłem mniejszą rakietkę ok. 60 cm długości na silniku P. Sornowskiego (była za ładna żeby użyć w niej karmelka). Jednak zawiodłem się z 2 powodów: 1- kamera nie zadziałała 2- silnik P. Sornowskiego uległ spaleniu!