Warsztaty PTR
-
..:::DAX:::..
Re: Warsztaty PTR
Jestem chetny! Do Nowego Dworu mam blisko bo okolo 25 km takze dojezdzalbym bez problemu:) Dni rowniez mi odpowiadaja bo weekendy mam wolne a w piatek wezme wolne.
-
fedko.marek
- PROFI
Słowo się rzekło kobyłka u płota. Przyjedziemy z Piotrem S. i Zbyszkiem K. Prawdopodobnie w piątek tj 24.05.2011. Myślę że ustalimy to niebawem.
Cześć!
Cieszę się,że mamy już 4 chętnych na warsztaty.Ja jestem piąty.
Pozdrawiam.tadeusz
Cieszę się,że mamy już 4 chętnych na warsztaty.Ja jestem piąty.
Pozdrawiam.tadeusz
Cześć!
Przypominam,że jutro upływa termin przyjmowania zgłoszeń udziału w Warsztatach PTR.
Pozdrawiam.tadeusz
Przypominam,że jutro upływa termin przyjmowania zgłoszeń udziału w Warsztatach PTR.
Pozdrawiam.tadeusz
- KSard
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Witam
Wrzuciłem temat na naszą stronę
Troszeczkę późno, ale zobaczymy, czy ktoś jeszcze się zdecyduje
Wrzuciłem temat na naszą stronę
Troszeczkę późno, ale zobaczymy, czy ktoś jeszcze się zdecyduje
pozdrawiam KSard - www.facebook.com/ksardpl : www.ksardrakiety.cba.pl
"Ci, którzy skłonni są zrezygnować choćby z części prawa do wolności aby uzyskać w zamian trochę tymczasowego bezpieczeństwa, nie zasługują ani na wolność, ani bezpieczeństwo "- Ben Franklin
"Ci, którzy skłonni są zrezygnować choćby z części prawa do wolności aby uzyskać w zamian trochę tymczasowego bezpieczeństwa, nie zasługują ani na wolność, ani bezpieczeństwo "- Ben Franklin
Cześć!
Czekam na zgłoszenia kolegów,którzy na początku zgłosili chęć udziału w warsztatach PTR/Julianz,Kacper,Placydo/.
Pozdrawiam.tadeusz
Czekam na zgłoszenia kolegów,którzy na początku zgłosili chęć udziału w warsztatach PTR/Julianz,Kacper,Placydo/.
Pozdrawiam.tadeusz
Czekam na wskazanie przez kolegę miejsca w którym stwierdzam, że przyjadę i zgłaszam chęć uczestnictwa.tadeusz pisze:Cześć!
Pozdrawiam.tadeusz
Stwierdziłem tylko, że pomysł jest dobry, a nawet bardzo dobry.
Cześć!
Pisałem już na forum,że jest miejsce k/Nowego Dworu Mazowieckiego i termin 23-26.06.2011.
Musimy się śpieszyć żeby zaklepać /wpłacić zaliczkę/miejsce -jest to długi weekend.
Pozdrawiam.tadeusz
Pisałem już na forum,że jest miejsce k/Nowego Dworu Mazowieckiego i termin 23-26.06.2011.
Musimy się śpieszyć żeby zaklepać /wpłacić zaliczkę/miejsce -jest to długi weekend.
Pozdrawiam.tadeusz
Witam po małej przerwie.
Niestety muszę się wycofać z uczestnictwa w warsztatach. Zaczyna mi się wtedy sesja, do tego przegapiłbym Wianki (wtedy jest największy pokaz pirotechniczny w Krakowie) i jeszcze kilka innych spraw i kasa... Brdzo bym chial ale nie da rady.
Placydo chciał żeby wskazać miejsce (na forum) gdzie napisał, że się zgłasza a nie miejsce gdzie będą warsztaty.
Niestety muszę się wycofać z uczestnictwa w warsztatach. Zaczyna mi się wtedy sesja, do tego przegapiłbym Wianki (wtedy jest największy pokaz pirotechniczny w Krakowie) i jeszcze kilka innych spraw i kasa... Brdzo bym chial ale nie da rady.
Placydo chciał żeby wskazać miejsce (na forum) gdzie napisał, że się zgłasza a nie miejsce gdzie będą warsztaty.