tani silnik
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
Coś mi się zdaje że trzeba wkręcać śruby bo momenty obrotowe 3 silników nie zniosą się wzajemnie. I tu przyszła myśl że moment obrotowy silnika przeniesie się na korpus tylko wtedy gdy sztywno/ciasno osadzimy silnik. A gdyby silnik łożyskować względem korpusu ... taki wiatrak w rufie
Mam jeszcze pytanie: gdzie się wprowadza lont?
edit
I jeszcze jedno sklep jest w Wawie http://www.marcusgraf.pl/kontakt.php Czy jest sens wozić całe zamówienie? Gdyby ktoś z kolegów mógł odebrać osobiście obeszłoby się bez kosztów przewoźnika. Paczka do 2kg na poczcie do każdego z nas kosztuje 5 złociszy.
Mam jeszcze pytanie: gdzie się wprowadza lont?
edit
I jeszcze jedno sklep jest w Wawie http://www.marcusgraf.pl/kontakt.php Czy jest sens wozić całe zamówienie? Gdyby ktoś z kolegów mógł odebrać osobiście obeszłoby się bez kosztów przewoźnika. Paczka do 2kg na poczcie do każdego z nas kosztuje 5 złociszy.
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
Ni ma:/
Witam!
Też się kontaktowałem z facetem, trochę się spóźniliśmy:/
Oto odpowiedź na moje pytanie czy to prawda, że ich nie ma:
"Niestety to prawda, dzisiaj sprzedaliśmy ich ponad 3 tyś. i zostało tylko na sklepie ok. 18 szt. Termin dostawy zalezy wyłącznie od czeskiej fabryki a u nich przez sierpień jest urlop produkcyjny"
Tak na marginesie to ciekawe kto ich tyle kupuje?
Pozdrawiam!
Też się kontaktowałem z facetem, trochę się spóźniliśmy:/
Oto odpowiedź na moje pytanie czy to prawda, że ich nie ma:
"Niestety to prawda, dzisiaj sprzedaliśmy ich ponad 3 tyś. i zostało tylko na sklepie ok. 18 szt. Termin dostawy zalezy wyłącznie od czeskiej fabryki a u nich przez sierpień jest urlop produkcyjny"
Tak na marginesie to ciekawe kto ich tyle kupuje?
Pozdrawiam!
-
milimetr65
- Podniebny Filmowiec